GoMama!

Dag speciaal voor vrouwen

In het kader van de landelijke GoMama! campagne organiseert Bibliotheek West Achterhoek in samenwerking met de Gruitpoort, Vrijwilligerscentrale, Taalhuis Achterhoek en het Leerwerkloket Achterhoek op donderdag 17 mei, tussen 10.00 en 16.00 uur, een dag speciaal voor vrouwen in de bibliotheek van Doetinchem. Vrouwen uit Doetinchem en omstreken die de ambitie hebben zich verder te ontwikkelen op het gebied van werk, gezondheid, taal en/of geld zijn van harte welkom.

Het doel van deze dag is om vrouwen te laten zien welke ontwikkelingsmogelijkheden er voor hen zijn. Of je nu een opleiding wilt gaan volgen, op zoek bent naar een betaalde baan, overweegt om ondernemer te worden of als vrijwilliger aan de slag wilt. Er zijn mogelijkheden genoeg. Daarnaast zullen een aantal gastspreeksters, waaronder Gulnar Gill, een bekende Pakistaanse mensenrechtenactiviste, hun inspirerende succesverhalen komen vertellen.

De dag wordt om 10.00 uur gestart met een gezamenlijke opening, maar verder kun je gratis en vrijblijvend binnen lopen om je te laten informeren. Kinderen mogen mee en kunnen aansluiten bij een aantal voorleesmomenten gedurende de dag. Meer informatie is te vinden op de website www.biebnieuws.nl of via de klantenservice van Bibliotheek West Achterhoek 0314-333445